Crystal Meso többtűs mezoterápia

A mezoterápia az egyik legtermészetesebb eljárás a bőr megújítására és a hajas fejbőr állapotának javítására, személyre szabott, a bőrtípusnak és problémának megfelelő hatóanyagokból összeállított „koktélokkal”.  Az új, innovatív Crystal Care multifunkcionális mezopisztoly használata gyorsabb és szinte fájdalommentes kezelést tesz lehetővé innovatív tűrendszerének köszönhetően.

Mit jelent a mezoterápia?

A mezoterápiás kezelés egy minimálisan invazív esztétikai eljárás, mely során az adott indikációra szabott hatóanyagkomplexet injektálunk a bőr pontosan meghatározott rétegeibe. Kezelhetjük vele az arcot, nyakat, dekoltázst, hajas fejbőrt. Központunkban már az új, innovatív Crystal Care mezopisztolyt használjuk a hatóanyagok beinjektálására. Önálló kezelőkúra formájában, vagy más orvos-esztétikai eljárás kiegészítő, elő- vagy utánkezeléseként is javasoljuk. Fontos megjegyezni, hogy kizárólag orvosi tisztaságú, biztonságos és minőségi formulákat használunk!

Mik a kezelés előnyei?

  • a bőr láthatóan üdébbé, hidratáltabbá válik
  • csökkennek a ráncok, javul a bőr minősége és struktúrája
  • javul a haj struktúrája és a fejbőr állapota
  • enyhül a hajhullás és növekedésnek indul a haj
  • kezelhetjük vele a szemkörnyéket is, vagy erősíthetjük az állkapocs ívét
  • az olyan problémák enyhítésére is alkalmas, mint a pigmentfolt

Crystal Meso multifunkcionális mezopisztoly

A mezopisztoly segítségével különböző paramétereket beállítva sokkal gyorsabban, pontosabban, szinte fájdalommentesen és egyenletes hatóanyag-eloszlással tudjuk kezelni a bőrt. A 3, 5 vagy 12 tűvel ellátott kezelőfejjel sokkal gyorsabb a beavatkozás!
Adott esetekben vákuummal is rásegítünk a tűk működésére, ilyenkor a tű a vákuum hatására kissé megemelt bőrbe hatolva, szabályos szúrásokat végezve kevesebb traumát okoz a bőrnek, ami pedig sokkal kisebb fájdalomérzettel jár.

Milyen hatóanyagokat alkalmazunk?

A hatóanyagokat az egészségügyi szakember a bőr állapotának és a kezelni kívánt területnek megfelelően választja ki és állít össze belőle egy „koktélt”. Ez lehet ránckezelő vagy ránc megelőzés céljából összeállított, a fény okozta öregedés kezelésére szolgáló, fiatalító, antioxidáns, regeneráló és feszesítő mix.

Foglalj időpontot mezoterápiás arcfiatalításra, vagy nyerd vissza fejbőröd és hajad egészségét! Kezdj el most egy kúrát!

Crystal Care for Skin

Megelőzésre vagy idősödő bőr hidratálásásra, bőrregenerálásra, valamint kialakult ráncok enyhítésére is tökéletes. A vitaminokkal, aminosavakkal, antioxidánsokkal és koenzimekkel teli oldat beinjektálásával stimuláljuk a kollagéntermelődést és támogatjuk a meglazult kollagénrostok feszesítését, ami rugalmasabb és fiatalosabb megjelenésű bőrt eredményez.

Crystal Care for Scalp

Ha a hajproblémádra keresel kezelést, ez az innovatív mezoterápiás oldat jelentheti számodra a megoldást, amely a fejbőr egészségének javítására és a haj táplálására szolgál. A kezelés során az oldat egyenesen a károsodott hajgyökerekhez jut, így a hajszálak képesek felvenni a hatóanyagokat, ezáltal regenerálva a hajat és revitalizálva a hajstruktúrát.

Kinek javasoljuk a mezoterápiás kezelést?

Kortól függetlenül bárkinek ajánljuk, aki megújítaná a bőrét, erősebb kötőszöveti struktúrát szeretne elérni, vagy a haj állapotán és minőségén szeretne javítani. Preventív jelleggel már a húszas évek végén is alkalmazható az idősödés jeleinek késleltetése érdekében.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A mezoterápia kezelés előtt kérésre lidokain érzéstelenítőt viszünk fel a letisztított bőrre. A hatóidő letelte után megkezdjük a steril hatóanyagok befecskendezését mezopisztoly alkalmazásával. A kezelés nagyjából 20-30 percig tart, az esetlegesen fellépő mellékhatások, mint pl. a bevérzés 24 órán belül elmúlnak.
A Crystal Care kezeléseket kúrában javasoljuk, legalább 3 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI KONZULTÁCIÓRA!

Az egészségügyi szakember által végzett konzultáció ára: 16.000 Ft, melyet beszámolunk az első alkalommal, ha igénybe veszed az egészségügyi szakember által ajánlott kezeléseket. Ebben az esetben a konzultáció tulajdonképpen ingyenes lesz számodra.

ÁRAK:

Ár
1 ampulla   65 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!