Boosterek és stimulátorok

Ha bőrminőség-javítás, akkor boosterek – előfoglalási kedvezménnyel.
Válassz az elérni kívánt célodnak megfelelően két biztonságos és csúcsminőségű anyagunk, a polinukleotid alapú Nucleofill, vagy a hialuronsav alapú Cellbooster kínálatából!

  • mélyhidratálás, csökkenő méretű pórusok
  • pigmentfoltok halványítása
  • lifting, arckontúr-javítás
  • egységes, ragyogó arcszín, kevesebb bőrprobléma
  • fejbőr regenerálás, haj-vagy arcszőrzet dúsítás
  • testkontúr-javítás

Nagyszerű választás bármelyik, ha gyorsan, de tartósan szeretnél szépülni, és akár ebédidőben is részt vehetsz a kezeléseken. Jelentkezz konzultációra, ahol orvosaink segítségével választhatod ki a célodnak legmegfelelőbb booster kezelést!

Nucleofill kezelés

A Nucleofill kezelés bárkinek javasolt, ha a bőr veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit mutatja, elvesztette ragyogását vagy mélyhidratálást igényel. A kezelés életkortól és bőrtípustól függetlenül végezhető.

Cellbooster

A svájci CELLBOOSTER valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát – hiszen miért „csak” töltésre használhatnánk, ha olyan anyagokkal is gazdagíthatjuk, melyek bőrünk saját működési folyamataira is pozitív hatással vannak?

Profhilo hialuronsavas töltés

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

Hívj bennünket bizalommal!