Duo Hydrogen kezelés

A bőrsejtek fiatalítása, szabad gyökök eltávolítása, antioxidáns hatású terápia, a bőr hidratálása és táplálása, finom hámlasztás, a pórusok mélytisztítása, és LED-fényes terápia – ez a Duo Hydrogen géppel végzett kezelés, amelyet többféle verzióban is igénybe vehet, a bőr igényei és állapota szerint.

Miért is olyan különleges a hidrogénvizes terápia?

A hidrogénes víz molekulamérete sokkal kisebb a normál vízmolekuláknál, még a hajszál átmérőjénél is apróbb, így képes bejutni a pórusokba. Nem csak az elhalt hámsejtek tudja onnan eltávolítani, hanem a bőr mélyebb hidratálásában is részt vesz. A tisztítás során a pórusokban és a bőrben lévő szennyezőanyagok, finom por, sőt még a szabad gyökök eltávolítása is megtörténik. Az egymással reakcióba lépő szabad gyökök és hidrogénes víz, melyben a hidrogén mintegy antioxidánsként viselkedik, képes megelőzni a bőr öregedését (hiszen tudjuk, hogy a szabad gyökök milyen mértékben károsítanak), és fokozódik a bőr kollagéntermelése.

A kezelés menete

A teljes körű opcióban a terapeuta finom, gyors hámlasztást végez, a bőr szükséglete szerint választott AHA vagy BHA savas oldattal, amit egy vákuumos kezelőfejjel maradéktalanul eltávolít a bőrről.
A követező lépésben történik meg a gép szívét és lelkét jelentő, két technológiát ötvöző kezelés: az egyik a hidrogénvizes terápia, a másik az ózonos kezelés a vákuumos kezelőfejjel.
Az ózon miben segít? A fertőtlenítésben, a szőrtüszőkben megbúvó aknét okozó baktériumok kiirtásában – irritáció nélkül.

Akár a hidrogénes, akár az ózonos vízzel kezel a terapeuta, a vákuumos fej tisztítja, mossa ki a bőrben megbúvó szennyező részecskéket, ráadásul a vákuum hatására élénkítheti a vérkeringést is. Emiatt fokozódik a kapillárisokból a tápanyagok bőrszövetbe jutása. Valódi gyógyír a szennyezett levegőjű városokban élőknek!

Ezután ismét a vákuumos fejjel dolgozzuk át a bőrt, de most tápláló és nyugtató anyagok keverékével hidratáljuk a szöveteket, mely után a bőrterapeuta kellemes kézi masszázst végez.

Legvégül rövid „fényfürdőzés” következik a LED lámpa alatt, amelynek színét aszerint választjuk, hogy milyen problémával küzd az Ön bőre.

A záráshoz különleges termék kerül a bőrre: a GlowBiotics probiotikus készítmények(link?) közül az Anti-Pollution Treatment szérum egyedi hálószerű bevonatot alakít ki a bőrön, hogy a tiszta pórusokba ne juthassanak be ismét a szennyező anyagok, a szérumban lévő probiotikumok a bőr egészségét óvják, a feszesítő komplex pedig tónusosabbá teszi a szöveteket. Ezután természetesen nem maradhat ki a fényvédő, hiszen a bőr öregedésének két legnagyobb oka a szabad gyökök és az ultraibolya sugárzás.

 • fokozhatja a bőr kollagéntermelését
 • felveszi a harcot a szabad gyökökkel
 • eltávolítja a keratint és a felesleges faggyút
 • gyulladáscsökkentő
 • növeli a bőr nedvességtartalmát
 • védi a bőrt
 • segít a bőr regenerációjában
 • javítja a bőr tónusát és textúráját, finomít
 • tisztává teszi a fejbőrt
 • A hidrogénvizes kezelés remekül felkészíti a bőrt az utána végzett más kezelési kúrákra azáltal, hogy teljesen tisztára „varázsolja”, még a pórusokban megbúvó legkisebb szennyeződésektől is megszabadít. Ezért kifejezetten ajánljuk, ha szeretne például egy mikrotűs rádiófrekvenciás kúrára(link), peeling kúrára(link), lézeres kúrára(link) stb. tökéletesen felkészített bőrrel érkezni, mert a kúra eredményei hatásosabbak lesznek. Annak függvényében, hogy mennyire érzékeny az Ön bőre és milyen kezelésre érkezik illetve mennyi idő telik el a hidrogénvizes kezelés és a következő beavatkozás között, a terapeuta ajánlhatja a sav nélküli tisztítást is.

  Ha Ön problémás fejbőrrel küzd, a bőrre lerakódott szennyezéseket és a szőrtüszőkben rejlő szabad gyököket a hidrogénvizes vákuumos átmosással tudjuk eltávolítani.

DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAV NÉLKÜL ARC / CLEANING FACE WITHOUT ACID BEFORE TREATM
17 500 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAV NÉLKÜL ARC+NY+D / CLEANING FACE+N+D WO. ACID BEFORE TREA
23 000 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAVVAL ARC / CLEANING FACE WITH ACID BEFORE TREA
19 000 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAVVAL ARC+NY+D / CLEANING FACE+NECK+DECO WITH ACID
25 000 FT
DUO HYDROGEN HIDROGÉNVIZES TISZTÍTÁS FEJBŐR / DUO HYDROGEN FULL SCALP TREATMENT
16 000 FT
DUO HYDROGEN TELJES KEZELÉS ARC / DUO HYDROGEN FULL FACE TREATMENT
45 000 FT
DUO HYDROGEN TELJES KEZELÉS ARC, NYAK, DEKO / DUO HYDROGEN FULL FACE+NECK+DECOLLETAGE
60 000 FT

Foglalj ma, teljes kezelés arcra 45 000 Ft!

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!