FTC-Felszívódó szálas kontúrozás

Az FTC (Fine Thread Contouring) szálbehúzás biológiailag lebomló szálak alkalmazásával javítja az arc kontúrját és a szövetek tónusát. Természetes, látványos és hosszú távú végeredményt biztosít. Előnye, hogy nem csak az arc, hanem a test számos más területén is alkalmazható a bőr korrigálására.

Az FTC eljárás lényege, hogy különféle hosszúságú és kialakítású, sebészek által is használt felszívódó szálakat helyeznek el a bőrben az orvosok, a megfelelő mélységben. A behelyezett szálak javítják a tónust, megemelik a megereszkedett bőrt és feszesítik a kontúrokat.

Az eljárás egyik nagy előnye, hogy a szálak felszívódása, valamint a behelyezés hatására a szervezet önregenerációs folyamata is beindul, ezáltal javul a szövetek mikrokeringése és hosszú távon fokozódik a kollagéntermelés.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Az FTC természetes megoldást kínál a bőrfiatalítás területén, így kiváló választás mindazok  számára, akik ódzkodnak az altatástól, plasztikai műtétektől. Megelőzésre, és a már kialakult problémára is egyaránt alkalmazható! Legtöbb páciensünk a 30 és 50 év közötti korosztályból érkezik. Remekül kombinálható ránctalanító kezelésekkel, lézeres fiatalítással (Co2), hialuronsavas töltéssel és Profhilo hialuronsavas kezeléssel

Hogyan zajlik a szálbehúzás?

A szálbehúzás során tű segítségével biológiailag lebomló, steril szálakat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. A folyamat a kezelendő felület érzéstelenítésével kezdődik, ezt követi a szálak behelyezése. Egyszerű eljárás, minimális kellemetlenséggel és gyors gyógyulási idővel. Egyéntől függően és fenntartó kezeléssel a hatása akár 2 évig is érezhető.

Fontos! A szálazás során használt szálak anyaga biológiai úton lebomlik és teljes mértékben kompatibilis szervezetünkkel, nem okoz semmilyen kellemetlen reakciót. Mellékhatásként átmeneti duzzanat vagy véraláfutás jelentkezhet.

Teljes felszívódásához, lebomlásához több hónap szükséges, és a hatás a szálak bomlása után is folytatódik. A kezelést minden esetben az eljárást nemzetközi szaktekintélyek által képzett, gyakorlott szakorvosaink végzik.

További részletekért olvasd el páciensünk beszámolóját blogunkon!

ÁRAK

Ár
FTC ARC/FACE – 60 db szál  283 000 Ft
FTC COG spirál fogazott szálbehúzás (db) – COG spiral thread per piece   24 000 Ft
FTC sima vagy csavart szál behúzás (db) – FTC plain and screw threads per piece   4 800 Ft 

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!