LPG arckezelés

Természetes szépség mellékhatások nélkül, színtiszta eredményekkel

Megérkezett hozzánk az LPG® technológia legújabb innovációja, amely serkenti a kollagén, az elasztin és a hialuronsav termelését, ezáltal fiatalítva és formázva az arcot. Az arckezelés során a mechanikai stimuláció hatására javul a bőrtextúra, feszesebbé és rugalmasabbá válik a bőr, az eredmények már néhány kezelés után láthatók. Tökéletes választás bárki számára, aki egészséges és fiatalos bőrre vágyik, mindezt a lehető legtermészetesebb módon.

Próbáld ki ÚJ LPG arckezelésünket 50% kedvezménnyel és nyerd vissza bőröd rugalmasságát és fiatalságát természetesen!
Az ajánlat 2024. augusztus 31-ig érvényes.

Mi az az LPG® technológia?

Az LPG Alliance M6 berendezés a többdimenziós és optimalizált szövetmobilizáció szabadalmaztatott technológiáinak szinergiája, amely számos bőr- és testprobléma kezelésére alkalmazható. Ide tartozik a cellulit csökkentése, a bőr feszesítése, a ráncok és finom vonalak simítása, valamint a bőr tónusának és rugalmasságának javítása. A kezelések mind a nők, mind a férfiak számára alkalmasak, és különösen ajánlottak azok számára, akik természetes módon szeretnék fiatalítani bőrüket és formázni testüket.

A kezelések széles skálája áll a kezelő rendelkezésére, beleértve a test- és arckezeléseket is. Az endermologie® technikák közé tartozik a LIPOMASSAGE™, amely a test különböző területein alkalmazható a zsír és cellulit csökkentésére, valamint az ENDERMOLIFT™, amely az arc, a nyak és a dekoltázs területein végez fiatalító kezeléseket.

Mik az LPG Endermolift™ arckezelés előnyei?

Ez a speciálisan arc kezelésére kifejlesztett technológia a bőr fiatalítására és feszesítésére szolgál. A non-invazív, természetes eljárás célja, hogy serkentse a bőr saját kollagén, elasztin és hialuronsav termelését, ezzel javítva annak rugalmasságát és textúráját. Többféle protokoll alapján végezhető az arc különböző területeire fókuszálva, mint például a szem környéke, ajkak, ezen felül a nyak és a dekoltázs területén is végezhető a kezelés. A klinikai vizsgálatok szerint a kezelés hatására a természetes elasztin termelés 46%-kal, a hialuronsav termelés 80%-kal nő, míg a bőr feszessége 23%-kal javul.

Milyen esetben ajánlott a kezelés?

 • Ráncok és finom vonalak csökkentése
 • Bőr feszességének javítása
 • Arc kontúrjainak javítása
 • Szem alatti táskák és sötét karikák csökkentése
 • Bőr tónusának és ragyogásának fokozása
 • Nyak és dekoltázs bőrének kezelése

Hogyan fejti ki hatását?

Az LPG® ENDERMOLIFT™ kezelés a motorizált pulzáló szárnyak segítségével működik, amelyek mikromasszázst végeznek a bőr mélyebb rétegeiben. A gép alkalmazása során a mechanikai stimuláció serkenti a bőr természetes regenerációs folyamatait, javítva annak textúráját, feszességét és rugalmasságát. A stimuláció ugyanis aktiválja a fibroblasztokat, amelyek felelősek a kollagén és elasztin termeléséért. Az eredmény egy tömörebb, feszesebb és fiatalosabb bőr, amely természetes módon regenerálódik. Az eredmények gyorsan láthatóak, már néhány kezelés után javul a bőr textúrája, feszessége és ragyogása.

Hány alkalom javasolt és mennyi ideig tart egy kezelés?

Javasolt kezelésszám: 12 egymást követő kezelés, egy héten 2 kezelés, utána fenntartó alkalmak. Az expressz kezelések már 10-15 perc alatt látványos eredményeket hoznak, míg a hosszabb, 35-50 perces kezelések mélyrehatóbb változásokat eredményeznek.

Mikor nem ajánlott a kezelés?

Az ENDERMOLIFT™ kezelés bizonyos egészségügyi állapotok és körülmények esetén nem ajánlott:

 • Daganatos megbetegedés
 • Fertőzés, bőrkiütés, gyulladt bőrfelület
 • Vérhigítók szedése és vérképzőszervi betegségek
 • Herpesz
 • Gyulladásos akne
 • Pigmentképzéssel kapcsolatos problémák

A kezelést végző orvosok/kollégák

Dr. Nagy Ivett – Orvos

Darnai Kitti – Bőrterapeuta

Vörös Kitti – Bőrterapeuta

Zeőke Gabriella – Orvosi asszisztens

Vida-Hegyi Andrea – Szakmai vezető

Foglalj arckezelésre most 50% kedvezménnyel!

ÁRAK

 

ARCKEZELÉSEK
LED lámpa arckezelés teljes arcon/LED lamp full facial treatment  16 000 Ft
LED lámpa kieg. kezelés/LED lamp as a partial treatment   8 000 Ft
LPG ARC BEAU Age-defying replumping/toning/resculpting (35 perc)   13 000 Ft 
LPG ARC BEAU Décolleté (30 perc)   12 500 Ft 
LPG ARC BEAU Fluid mobilization (25 perc)   12 000 Ft 
LPG ARC BEAU Glow (20 perc)   11 000 Ft 
TESTKEZELÉSEK
LPG TEST BEAU Customized (40 perc)   14 000 Ft 
LPG TEST BEAU Endermopressure (50 perc)   19 500 Ft 
LPG TEST BEAU Fluid mobilization (30 perc)   13 000 Ft 
LPG TEST BEAU Young Mom (30 perc)   13 000 Ft 

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!