Mikrotűk, rádiófrekvencia

Scarlet RF mikrotűs kezelés

Fordítsd vissza az idő kerekét és fiatalodj Scarlet RF kezelésünkkel! A hatékony arcfiatalító ScarLet RF frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás egyesíti az orvosi rádiófrekvencia és mikrotűs kezelések hatásait, mindezt kivételes kezelési pontossággal!

Dermaroller kezelés

Hatékonysága a több száz mikrotűjében rejlik, melyek a kezelendő felületen áthengerezve stimulálják a bőr mélyrétegeit és juttatják mélyebbre a hatóanyagokat is – így varázsolják szebbé és egészségesebbé a bőrt.

Dermaroller szemkörnyéken

A rendkívül érzékeny szemkörnyéki terület kezelésére egy egyedi, parányi mikrotűkkel rendelkező dermarollert fejlesztettek ki, amely egészséges és természetes módon újítja meg a bőrt. Viszlát karikás, táskás szem és szarkalábak – hello üde és fiatalos bőr!

Sylfirm X

A legújabb technológia a mikrotűs, rádióhullámos kezelések között! Gyorsabb, hatékonyabb és minimális kellemetlenséggel jár. Magyarországon egyedül a Royal Clinics központban!

Divine Pro rendszer

Hatékony bőrfiatalítás: drámai lifting, volumen növelés és felületmegújítás akár egyszerre – belülről, a bőr saját erejéből. Mindezt a hagyományos rádiófrekvenciás-mikrotűs kezelésektől megszokottakhoz képest akár sokkal gyorsabban és fájdalommentesen is!

Hívj bennünket bizalommal!