Szálbehúzás nyílt nap a Royal Clinicsben

Köszönjük a rengeteg jelentkezést, a férőhelyek száma betelt. 

Hány féle szál létezik? Hogyan hat a kezelés? Mennyi idő alatt alakul ki a hatása és mennyire tartós? Hogyan készüljek fel rá? Mi történik közben? Tudj meg mindent az FTC eljárásokról oktatóorvosunktól, Dr. Ekaterine Paschalitól!

Csatlakozz INGYENES
programunkhoz:

Kollagénes welcome drinkkel várunk

és miután megtudtál mindent, amire kíváncsi voltál orvosi workshopunkon,

zsebeld be a 15% kedvezményt következő FTC kezelésedre!

Sőt, a program alatt kötetlen tanácsadással vár mindenkit bőrterapeutánk.

Mikor? 2024. február 28. 17:00

Hol? Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ

Részletes program:

Az esemény 17:00 órakor kezdődik Dr. Ekaterine Paschali doktornő előadásával az FTC szálbehúzásról, mely során mindent megtudhatsz a felszívódó szálak típusáról, hatásáról, a kezelés menetéről és a bőrproblémákról, amelyekre tökéletes választás lehet akár számodra is az eljárás. Végre lesz alkalmad minden kérdésedet feltenni!

 

A program alatt kötetlen tanácsadással vár mindenkit bőrterapeutánk, aki felméri a bőröd állapotát, majd további bőrminőség-javító lehetőségeket javasol számodra, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a szálazásnak, vagy akár önmagunkban is igénybe vehetők, ha hidratáltabb, üdébb és egészségesebb bőrre vágysz.  Mindezt személyre szabottan!.

Előzetesen néhány szóban az FTC eljárásról

Az FTC eljárás, más néven szálazás során különféle hosszúságú és kialakítású felszívódó szálakat alkalmaznak orvosaink a rugalmasságát veszített, megereszkedett, dehidratált bőr feszesítésére, de akár arcformázásra is. A szálazás hatására fokozódik a bőrben a kollagéntermelődés, vagy jelentős mértékben megereszkedett bőr esetén, a szálak a szövetekbe belekapaszkodva emelik meg és adják vissza feszességüket.

A workshop keretén belül Dr. Ekaterine Paschali doktornő bemutatja a központban használt felszívódó szálak típusait, melyiket milyen minőségű megereszkedésre és bőproblémára alkalmazza, illetve részletesen elmagyarázza, hogy történik mindez.

A program ingyenes, résztvevői pedig a kollégáinkkal történt konzultáció lehetőségén felül egy kupont is kapnak, mely 15% kedvezményre jogosítja őket FTC kezelésre, amennyiben egy hónapon belül lefoglalják időpontjukat klinikánkra.

REGISZTRÁCIÓ AZ INGYENES ORVOSI NYÍLT NAPRA (2024.02.28.) Betelt!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!    Hívj bennünket bizalommal!