OXYGENEO kezelés

Az Oxygeneo kezelés az egyetlen módszer, mely belülről fokozza a bőrsejtek oxigén-ellátását, így fokozva azok anyagcseréjét, mely a bőr fiatalabb megjelenésének kulcsa.

Legyen természetes módon feszesebb és üdébb a bőröd az Oxygeneo 4 az 1-ben kezelése által! A terápia fiatalító hatása a külső kezelésen és a bőr saját, belső folyamatainak felpezsdítésén egyaránt alapszik. Az oxigenizáció, a rádiófrekvenciás technológia, az ultrahang technológia és a neo-massage kombinációjával azonnali és hosszú távú hatást érthetünk el az arcon, a nyakon és a dekoltázson.

Kinek ajánljuk?

Oxygeneo kezelésünk személyre szabható a választható hatóanyagoknak köszönhetően. Bőrterapeutáink rendkívül hatékonyan tudják kezelni a problémás bőrt, az idősödő bőrt, illetve a pigmentfoltokat is, de beilleszthető az általános bőrápolási rutinba is a hidratáló kezeléssel.

Mi történik a kezelésen?

A terápia alatt a tisztítást követően hámlasztjuk, oxigénnel töltjük fel a bőrt, és az adott bőrproblémának megfelelő hatóanyagokat is beledolgozzuk. Az oxigenizációt feszesítő hatású rádiófrekvenciás kezelés előzi meg és ultrahang követi az eredményesség maximalizálása érdekében.

Az Oxygeneo 4 az 1-ben kezelés előnyei

  • természetes módon, belülről újítja meg a bőrt
  • ötvözi a hámlasztást és az oxigenizálást
  • a hatóanyagok fokozottabban szívódnak fel a bőrbe
  • tisztítja és nyugtatja a zsíros, gyulladt bőrt
  • javítja a bőr textúráját és megjelenését
  • frissíti a fáradt bőrt, javítja a kontúrokat és halványítja a finom ráncokat
  • csökkenti a pigmentfoltokat

Hámlasztás – Oxigenizálás – Hatóanyag felszívódás

A bőr hámlasztása az innovatív, bőrön aktiválódó és csiszoló hatású OxyPod kapszulával történik, amely tartalmazza a bőr számára elengedhetetlen hasznos hatóanyagokat. Az Oxypoddal történő kezelés során a bőr oxigénnel töltődik, amely élénkíti a véráramlást a kapilláris erekben, fokozza az anyagcserét és elősegíti, hogy a hatóanyagok mélyebbre jussanak.

Az Tripollar RF rádiófrekvenciás hullámok által kibocsátott hő aktiválja a fibroblasztokat, amelynek hatására fokozódik a kollagénrostok, az elasztin és a hialuronsav termelődése. A bőr láthatóan feszesebbé válik, a kúraszerű kezeléssel pedig tartós eredményt érhetünk el.

A bőrbe további szérumot juttatunk az adott bőrproblémának megfelelő hatóanyagokkal, amelyek optimálisabb felszívódását és hasznosulását az ultrahang technológia segíti a mikrovibráció mechanikus hatásain keresztül.

Utolsó fázisként következik a pihentető, géppel végzett masszázs, amely segít enyhíteni a bőrpírt és a duzzanatot, miközben még mélyebbre juttatja a hatóanyagokat a bőrben.

Hány kezelés szükséges?

A kúra jellegű Oxygeneo kezelés 4-6 alkalomból áll, a kezelések hetente követik egymást. A hosszútávú eredmény eléréséhez azonban javasolt a kezelés után havonta vagy kéthavonta egy-egy fenntartható kezelést igénybe venni.

RETOUCH OxyPod

A Retouch OxyPod kapszulával történő átfogó kezelés sima és ragyogó arcbőrt biztosít. Kettős hámlasztó hatásával – mechanikai a szemcsés OxyPod kapszulával és kémiai a savakkal -, egyedülálló formulájával és a bőr számára kulcsfontosságú hatóanyagokat tartalmazó szérum használatával javítja a korábbi aknéból eredő elváltozásokat, segít megelőzni a pattanások kialakulását és elérni a tiszta bőrt és a jobb bőrtextúrát.

Egy Retouch kúra megújítja a bőrfelszínt és támogatja a bőrsejtek megújulását. Az eredmény fotózásra kész, ragyogó bőr lesz.

GLAM OxyPod

A GLAM OxyPod kapszula a 24 karátos arany, a hialuronsav, a luxus maruaolaj és az öregedésgátló csipkebogyóolaj kombinációjával a legújabb sztár az anti-aging kezelések között.

Visszanyerhetjük vele bőrünk rugalmasságát, miközben egy pihentető wellness-élményben lesz részünk.

Az aranypelyhek aktiválják a bőrsejteket, stimulálják a kollagén termelődését és csökkentik az elasztin lebomlását, aminek köszönhetően javul a bőr rugalmassága.

Az érzékeny bőrűek számára is biztonságos, hiszen az antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságainak köszönhetően az arany ideális a hiperpigmentált, kipirosodásra hajlamos, és az aknés bőr kezelésére is.

Ismert vendégeink ajánlása

“Az Oxygeneo egy csodálatos élmény, amit mindenkinek ajánlok. A kúra hatására a bőröm feszesebbé, hidratáltabbá és egészségesebbé vált. Sőt, a kezelés nemcsak ragyogóvá teszi a bőrömet, de közben is fantasztikusan érzem magam, wellnessként sem utolsó! Ez a kezelés az egyik legjobb dolog, amit magamnak adtam! A Royal Clinics bőrterapeutái pedig nagyon profik és kedvesek, mindig tudják, mi a legjobb a bőrömnek.”
– Kardos Eszter

ÁRAK

Ár
OxyGeneo arckezelés rádiófrekvenciával   46 500 Ft
/alkalom
OxyGeneo arckezelés rádiófrekvenciával + kiegészítő nyak kezelés   8 500 Ft
OxyGeneo arckezelés rádiófrekvenciával + nyak és dekoltázs kiegészítő kezelés   14 000 Ft
OxyGeneo arckezelés rádiófrekvenciával 6 alkalmas kúra kedvezménnyel   209 250 Ft
OxyGeneo arckezelés rádiófrekvenciával nyak + dekoltázs kiegészítő kezeléssel 6 alkalmas kúra kedvezménnyel   308 550 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!



    Hívj bennünket bizalommal!