Profhilo hialuronsavas töltés

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag, amely mélyen hidratálja a bőrt és segít visszaállítani az öregedő, rugalmasságát vesztett bőr feszességét.

Hialuronsavas kezelés új megközelítésben

A Profhilo rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben, így elég csupán néhány ponton a bőrbe juttatni az egész arc kezeléséhez. Ráadásul a Profhilo hosszabb ideig tarthat a bőr alatt és mélyebben hidratál, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálásával.

(Dr. Ekaterina Paschali mesél a Profhilo fő előnyeiről)

Melyek a Profhilo előnyei?

 

  • mélyen hidratál és hosszantartó hatással bír
  • stimulálja a kollagén és elasztin termelődését
  • segít visszaállítani a bőr feszességét
  • nem tartalmaz hozzáadott vegyi anyagokat
  • egyszerű és gyors beavatkozás, akár egy ebédszünetben is végezhető

 

Hogyan zajlik egy kezelés?

Az eljárás egyszerű és gyors, akár 15 perc alatt elvégezhető minimális kellemetlenséggel jár és a páciens a kezelést követően akár rögtön visszazökkenhet megszokott életritmusába. A kezelni kívánt területet lefertőtlenítjük, majd egy helyi érzéstelenítő krémet viszünk fel. Ezt követően a feltöltő anyagot több ponton a bőrbe fecskendezzük. A ráncfeltöltéshez mindig hialuronsav tartalmú feltöltő anyagot használunk, amely korlátlanul utántölthető, ismételhető.

 

Kinek ajánljuk Profhilo kezelésünket?

Kiváló választás lehet a homlokráncok, és az orrszárnytól az ajkakig húzódó úgynevezett nasolabialalis redő feltöltésére /nevetőránc/. Ezen kívül bárkinek, aki szeretné újra viszontlátni üde, fiatalos bőrét.

Szeretnél többet megtudni a kezelésről? Olvasd el blogcikkünket!

 

ÁRAK

Ár
Profhilo hialuronsavas töltés (2 ml)  115 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!