Nucleofill Body

Bemutatjuk a testkezelések
legújabb sztárját:
a Nucleofill Body eljárást.

Ez az új kezelés innovatív megoldást jelent a helyi zsírlerakódás,
a cellulit és a tónusvesztés okozta bőregyenetlenségek korrigálására, valamint a striák javítására.
Viszlát narancsbőr és barázdák a bőrön – helló egyenletesebb
és tónusosabb bőr!

Miben más a többi Nucleofill kezeléstől?

Azt már az arcfiatalításra használt Nucleofill kezeléseknél leszögeztük, hogy az alkalmazott anyag egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki hármas hatását: hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. A Nucleofill Body is egy folyékony gél, ami biomodulált polinukleotidokat tartalmaz, de kifejezetten a test különböző területeinek célzott és specifikus módon történő remodellálására és bio-restrukturálására fejlesztették ki. Olyan területeken alkalmazzuk, ahol lokalizált zsírszövet és cellulitszövet található.

Milyen eredményekre számíthatsz a Nucleofill Body-nak köszönhetően?

  • egyenletesebb lesz a bőrfelület
  • fokozódik a bőrtónus
  • enyhülnek a striák
  • csökken a narancsbőr

Mely területen alkalmazható?

  • has
  • csípő
  • comb, belső comb
  • felkar belső oldala

Bőrtónus javítás és öregedésgátlás a testen

A Nucleofill Body a szövetekbe juttatva lokálisan fejti ki a hatását. A többféle hatóanyag együttes hatásának köszönhetően nemcsak a bőrhibák javulását eredményezi, a polinukleotid gélben található nővényi őssejtek stimulálva a bőr regenerációját, szerepet játszanak a bőr fiatalos megjelenésében is. A növényi őssejtek képesek behatolni a dermiszbe, ahol együttműködve a fibroblasztokkal serkentik a kötő- és hámszövet fenntartásához szükséges rostos fehérjék, a kollagén és az elasztin termelését is. A bőr a kezelés hatására érezhetően simábbá és feszesebbé válik.

Hány alkalom szükséges?

A Nucleofill Body testkezelést 15 naponként javasolt végezni, összesen 3-4 alkalommal. A hosszantartó hatás érdekében, ha a kezelő szerint indokolt, 30 naponként érdemes fenntartó kezelésen részt venni.
Kifejezetten stria kezelés során az alkalmak szintén 15 naponként követik egymást, ebben az esetben viszont 4-6 ismétlés javasolt.

ÁRAK

Ár
1 ampulla   94 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!