Cellbooster – A hialuronsav forradalma

CELLBOOSTER GLOW

Ha hiperpigmentációval küzdesz, vagy már megjelentek az enyhe ráncok az arcodon, akkor ez a kezelés tökéletes választás lehet számodra! A CELLBOOSTER GLOW formula gátolja a melaninszintézist, ezáltal drasztikusan csökkent a bőr hiperpigmentációja. Az aminosavak elegye biztosítja a kollagén helyreállításához szükséges építőelemeket, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és szép bőrhöz. A hialuronsav pedig rugalmassá és ragyogóvá teszi a bőrt.

CELLBOOSTER LIFT

Az idősödés jelei már látszanak az arcodon és akár a karjaidon is? Vízhiányos, száraz bőrrel küzdesz? A CELLBOOSTER LIFT aminosavkomlex mélyen hidratálja a bőrt, javítja rugalmasságát és segíti a szövetek öngyógyuló folyamatait. Riboflavin (B2-vitamin) tartalmának kösznhetően biztosítja a sejtek egészséges cserélődését, az eredmény ragyogó és egészséges bőr.

CELLBOOSTER SHAPE

Kellemetlenségeket okoz számodra az áll alatti toka? Netán máshol is érzékelsz zsírfelhalmozódást? A CELLBOOSTER SHAPE normalizálva az anyagcserefolyamatokat és serkentve a helyreállító folyamatokat segít csökkenteni a helyi zsírlerakódásokat.

CELLBOOSTER HAIR

Hajritkulás, hajhullás vagy fejbőr problémák keseríti meg az életed? A CELLBOOSTER HAIR formulában található B vitaminok serkentik az oxigénben gazdag vörösvértestek termelődését, amelyek nélkülözhetetlenek a hajnövekedési folyamatokhoz, segítik az aminosavak beépülését a hajnövekedés során és  visszaállítják a fejbőr szerkezetének normál állapotát. Az aminosavelegy javítja a haj minőségét és restruktúrálja a hajszálakat.

Hívj bennünket bizalommal!