CELLBOOSTER LIFT

A hialuronsav forradalma a rugalmas bőrért!

A svájci CELLBOOSTER valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát – hiszen miért „csak” töltésre használhatnánk, ha olyan anyagokkal is gazdagíthatjuk, melyek bőrünk saját működési folyamataira is pozitív hatással vannak?

A kulcs a szabadalmaztatott CHAC technológia, mely a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az a hosszú távú eredmény érdekében képes legyen további, bioaktív anyagokat is juttatni a bőrbe. Ennek köszönhetően a vitaminok és az aminosavak egyidejűleg épülnek be a bőrbe és egyenletesen oszlanak el a hialuronsavval egy nagy komplexet alkotva.

A nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel bőrünk természetes fiziológiának. A kezelések során csakis olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek alap alkotóelemként a bőrünkben is megtalálhatók. Többféle problémára négy formula nyújt megoldást: Cellbooster Glow, Cellbooster Lift, Cellbooster Shape és Cellbooster Hair.

Hogyan zajlik a CELLBOOSTER kezelés?

A komplexeket a problémás terület néhány pontján injekcióval juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosít. A kezelési program hossza az indikációtól függ.

CELLBOOSTER LIFT
Nem keresztkötött hialuronsav aminosavakkal és vitaminokkal

Az idősödés jelei már látszanak az arcodon és akár a karjaidon is? Vízhiányos, száraz bőrrel küzdesz? A CELLBOOSTER LIFT aminosavkomlex mélyen hidratálja a bőrt, javítja rugalmasságát és segíti a szövetek öngyógyuló folyamatait. Riboflavin (B2-vitamin) tartalmának kösznhetően biztosítja a sejtek egészséges cserélődését, az eredmény ragyogó és egészséges bőr.

  • megszünteti az enyhe bőrsüllyedést
  • liftingel és kisimítja a ráncokat
  • mélyen hidratálja a vízhiányos bőrt
  • javítja a mikrokeringést és a bőrtónust
  • enyhíti az akne utáni és atrófiás hegeket
  • csökkenti a striákat
  • stimulálja a kollagén szintézisét

Kezelt területek: Arc, nyak, dekoltázs, kézhát, karok vagy a test belső felülete.
Kezelések száma: 3 kezelés 2-3 hetente, majd kéthavonta 1 fenntartó kezelés.

ÁRAK

Ár
1 alkalom/ampulla   63 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!