Személyre szabott tanácsok, foglalás esetén ingyenesen!

Nem tudod milyen kezelésre van szüksége a bőrödnek? Erre való a konzultáció!

A konzultáció mindenkinek szól! Akár az évek múlásával megjelenő finom vonalakat szeretnéd halványítani, akár problémás bőröd szeretnéd újra egészségesen ragyogóvá varázsolni, mi minden esetben személyre szabott kezelést javaslunk számodra – magasan képzett szakembergárdánk és a legmodernebb gépparkunk segítségével. Szépülj nálunk és nyerd vissza bőröd üdeségét és fiatalságát! Elmondjuk hogyan:

Új vendégünk vagy? Ez a konzultáció neked szól!

Ha első alkalommal jársz nálunk és tanácstalan vagy, nem tudod milyen kezelésre lenne szükséged, vagy mi a szükséges kezelések megfelelő sorrendje, ajánljuk számodra a digitális bőrállapot méréssel egybekötött konzultációt egyik bőrterapeutánknál.

A konzultáció során többféle kamerával felszerelt bőrdiagnosztikai műszerrel megvizsgáljuk bőröd állapotát, majd az eredmények alapján teljesen az igényeidhez és a bőrödhöz szabottan javaslunk számodra kozmetikai kezelést, vagy referálunk tovább bőrgyógyászhoz.

A konzultáció értéke 16 000 Ft, ha azonban igénybe veszed a bőrterapeutánk által javasolt kezelést, a konzultáció árát beszámítjuk a végösszegbe. Visszatérő pácienseinket pedig minden évben megajándékozzuk egy újabb, ingyenes, teljes körű konzultációval.

Csak az orvosaink által végzett kezelések érdekelnek? Gyere el orvosi konzultációnkra!

Ha már van némi elképzelésed arról, hogy milyen kezelést szeretnél és biztosra mennél, valóban arra van-e szükséged, vagy hogyan tudod kombinálni egyéb eljárásokkal, akkor javasoljuk az orvosaink által tartott konzultációt.

Az orvosi konzultáció ára: 26.500 Ft. DE! Az összeget beszámítjuk, ha igénybe veszed az orvosaink által ajánlott kezelést. Ebben az esetben a konzultáció tulajdonképpen ingyenes számodra.

  • kiváló orvosaink és bőrterapeutáink a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel mérik fel a bőröd állapotát és javasolnak személyre szabott kezelést vagy kezelés-sorozatot
  • a legmodernebb technológiákkal és minőségi termékekkel dolgozunk
  • kezeléseink hatékonyak és legtöbb esetben minimális kellemetlenséggel járnak

Válaszd a számodra megfelelő konzultációt és szépülj nálunk!

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!