Maximus TriLipo

Finomabb testkontúrok és simább, feszesebb bőr a rádiófrekvencia erejével!

A Maximus TriLipo eljárással kíméletesen, nem invazív módon, műtéti eljárás nélkül szabadulhatunk meg a makacs zsírpárnáktól a testünk problémásabb területein. A rádiófrekvencia és a dinamikus izomaktiválás hatására a bőr egyenletesebbé és feszesebbé, a testkontúrok pedig határozottabbá válnak – mindezt gyorsan, biztonságosan és fájdalommentesen.

Mi a Maximus TriLipo és kinek ajánljuk?

Az eljárás mind az arcon, mind a testen alkalmazható, legyen szó akár arcfiatalításról vagy alakformálásról, a cellulit vagy a striák leküzdéséről. A Maximus TriLipo a rádiófrekvencia és a dinamikus izomaktiválás mechanizmusát ötvözve segít tonizálni a testet. Nagyszerű választás lehet azok számára, akik szülés után szeretnék visszanyerni az alakjukat és feszes hasukat, de azok számára is, akik már régóta küzdenek a cellulit okozta bőregyenetlenségekkel, vagy a felkaron megereszkedett bőrrel.

Mik a kezelés előnyei?

  • gyors, hatékony és minimális kellemetlenséggel jár
  • segít csökkenteni a zsírsejtek méretét és formázni az alakot
  • a rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt
  • már első kezelés után látható eredmények
  • valamennyi bőrtípusra ideális

Hogyan működik a Maximus TriLipo eljárás?

A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírt raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt.
Természetes módon eltávolítja a felszabadított zsírt, a szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmus által.
A rádiófrekvenciás energia segítségével formázza a bőrt azáltal, hogy azonnali kollagén összehúzódást vált ki, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagénállomány megújulása.

Hány kezelés szükséges?

A kívánt eredmény elérése legalább hat alkalomra van szükség, amelyek hetente követik egymást. A kezelés rendkívül gyors, mindössze 20-30 percet vesz igénybe, így akár ebédszünetben is elvégezhető, ezt követően rögtön visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkez. Az elért eredmények megtartásához néhány havonta érdemes részt venni egy-egy fenntartó kezelésen.

ÁRAK:

Ár
Has, 6 alkalom az akció ideje alatt:   92 000 Ft
Fenék, 6 alkalom az akció ideje alatt:   112 000 Ft
Hátsó combok, 6 alkalom az akció ideje alatt:   134 000 Ft

További területek akciós díjszabásáért keresd kollégáinkat elérhetőségeink bármelyikén!

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!  Hívj bennünket bizalommal!