CELLBOOSTER GLOW

A hialuronsav forradalma az üde, egyenletes tónusú bőrért!

A svájci CELLBOOSTER valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát – hiszen miért „csak” töltésre használhatnánk, ha olyan anyagokkal is gazdagíthatjuk, melyek bőrünk saját működési folyamataira is pozitív hatással vannak?

A kulcs a szabadalmaztatott CHAC technológia, mely a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az a hosszú távú eredmény érdekében képes legyen további, bioaktív anyagokat is juttatni a bőrbe. Ennek köszönhetően a vitaminok és az aminosavak egyidejűleg épülnek be a bőrbe és egyenletesen oszlanak el a hialuronsavval egy nagy komplexet alkotva.

A nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel bőrünk természetes fiziológiának. A kezelések során csakis olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek alap alkotóelemként a bőrünkben is megtalálhatók. Többféle problémára négy formula nyújt megoldást: Cellbooster Glow, Cellbooster Lift, Cellbooster Shape és Cellbooster Hair.

Hogyan zajlik a CELLBOOSTER kezelés?

A komplexeket a problémás terület néhány pontján injekcióval juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosít. A kezelési program hossza az indikációtól függ.

CELLBOOSTER GLOW
Nem keresztkötött hialuronsav aminosavakkal és vitaminokkal

Ha hiperpigmentációval küzdesz, vagy már megjelentek az enyhe ráncok az arcodon, akkor ez a kezelés tökéletes választás lehet számodra! A CELLBOOSTER GLOW formula gátolja a melaninszintézist, ezáltal drasztikusan csökkent a bőr hiperpigmentációja. Az aminosavak elegye biztosítja a kollagén helyreállításához szükséges építőelemeket, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és szép bőrhöz. A hialuronsav pedig rugalmassá és ragyogóvá teszi a bőrt.

  • csökkenti a hiperpigmentációt
  • felveszi a harcot az oxidatív stresszel
  • javítja a bőr tónusát
  • revitalizálja és mélyen hidratálja a bőrt
  • fokozza a bőr természetes védekezőképességét
  • helyreállítja a napkárosodott és környezeti tényezők által kompromittált bőrt
  • segít csökkenteni az enyhe ráncokat
  • semlegesíti a szabad gyököket

Kezelt területek: Arc, nyak, dekoltázs, kézhát, karok vagy a test belső felülete.
Kezelések száma: 3 kezelés 2-3 hetente, majd kéthavonta 1 fenntartó kezelés.

ÁRAK

Ár
1 alkalom/ampulla   63 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!    Hívj bennünket bizalommal!