Aqualyx

Lokális segítség a kívánt formád elérésében,
természetes anyaggal!

Az Aqualyx műtéti eljárás nélkül, a szervezetünkben természetesen is megtalálható hatóanyaggal segít minimalizálni a helyi lerakódásokat és elérni a kívánt alakunkat. Injekciós zsírbontó kezelésként hatékony megoldást nyújt azoknak a makacs párnácskáknak az eltűntetésében, amiket rendszeres testmozgással sem tudunk ledolgozni egyes testrészeinkről.

Mi az Aqualyx?

Az Aqualyx injekciós zsírbontás egy olyan mikro-zselatinos oldattal történik, amely fokozatosan kibocsátott, biokompatibilis, felszívódó dezoxikólsavat, azaz a szervezetben természetesen is előforduló epesav egy fajtáját tartalmazza. Ez a világon az egyetlen olyan, közvetlenül a zsírszövetbe juttatható hatóanyag, mely orvosi CE engedéllyel rendelkezik. Az oldat lebontja a zsírokat tartalmazó sejtek membránját, aminek köszönhetően a zsírsavak a nyirokrendszeren át eljutnak a májhoz és természetes úton távoznak a szervezetből, így segít csökkenteni a narancsbőrt, zsírpárnák méretét.

Milyen esetben ajánljuk a kezelést?

  • Egészségesen étkezel és rendszeresen mozogsz, mégis vannak olyan makacs lerakódások a testeden, amitől úgy érzed lehetetlen megszabadulni?
  • Készülsz a bikiniszezonra és formásabb alakkontúrt szeretnél?
  • Megszabadulnál az áll alatti felszínes lerakódástól?
  • Lefaragnál pár centimétert egyes testrészeidről?
  • Műtét nélkül szeretnéd formába hozni magad?

Az Aqualyx előnyei:

Fontos leszögezni, hogy az Aqualyx nem általános, csak lokális kezelésre szolgál. Kíméletes, mégis hatékony és minimális kellemetlenséggel jár. Ezzel az eljárással nagyon jól kezelhetjük a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és a külső comb, de akár a térd vagy a nyak hátsó részén megjelenő lerakódásokat is. Hatékonyan kezelhetjük vele a férfiak számára esztétikai problémát jelentő mell kóros megnagyobbodását is.

Hogyan zajlik a kezelés?

A beavatkozást egy orvosi konzultáció előzi meg, amely során orvosunk felméri, hogy megfelelő-e számodra a kezelés és meghatározza a kezelés során a szervezetbe kerülő anyag mennyiségét.
A hatóanyagot néhány ponton át juttatjuk be a kezelendő területen, amely a hozzáadott lidocain érzéstelenítőnek köszönhetően minimális kellemetlenséggel jár. A teljes beavatkozás mindössze 20-30 percet vesz igénybe.
A kezelést követően az adott terület megduzzadhat, kipirosodhat és érzékennyé válhat, esetleg véraláfutások is jelentkezhetnek, de ezek a tünetek két-három nap után eltűnnek.

Hány kezelés szükséges?

  • Kúraként ajánljuk, a kívánt eredmény eléréséhez jellemzően 3-6 alkalomra van szükség.
  • A kezelések 21-24 naponta követik egymást.

Ha még többet szeretnél megtudni a kezelésről és
előtte-utána képeken látnád az eredményeket, kattints ide.

ÁRAK

Ár
Aqualyx 4 alkalmas kúra kedvezménnyel   226 800 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!