CELLBOOSTER HAIR

A hialuronsav forradalma a fejbőr és a haj egészségéért!

A svájci CELLBOOSTER valódi innováció a szépészeti hatóanyagok között. Teljesen új szintre emeli a hialuronsav szépészeti használatát – hiszen miért „csak” töltésre használhatnánk, ha olyan anyagokkal is gazdagíthatjuk, melyek bőrünk saját működési folyamataira is pozitív hatással vannak?

A kulcs a szabadalmaztatott CHAC technológia, mely a hialuronsavat úgy módosítja, hogy az a hosszú távú eredmény érdekében képes legyen további, bioaktív anyagokat is juttatni a bőrbe. Ennek köszönhetően a vitaminok és az aminosavak egyidejűleg épülnek be a bőrbe és egyenletesen oszlanak el a hialuronsavval egy nagy komplexet alkotva.

A nem keresztkötött hialuronsav, aminosavak és vitaminok egyedülálló keveréke pontosan megfelel bőrünk természetes fiziológiának. A kezelések során csakis olyan anyagok kerülnek a szervezetbe, amelyek alap alkotóelemként a bőrünkben is megtalálhatók. Többféle problémára négy formula nyújt megoldást: Cellbooster Glow, Cellbooster Lift, Cellbooster Shape és Cellbooster Hair.

Hogyan zajlik a CELLBOOSTER kezelés?

A komplexeket a problémás terület néhány pontján injekcióval juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosít. A kezelési program hossza az indikációtól függ.

CELLBOOSTER HAIR
Nem keresztkötött hialuronsav aminosavakkal, vitaminokkal, réz-glükönáttal, cink-karbonáttal

Hajritkulás, hajhullás vagy fejbőr problémák keseríti meg az életed? A CELLBOOSTER HAIR formulában található B vitaminok serkentik az oxigénben gazdag vörösvértestek termelődését, amelyek nélkülözhetetlenek a hajnövekedési folyamatokhoz, segítik az aminosavak beépülését a hajnövekedés során és  visszaállítják a fejbőr szerkezetének normál állapotát. Az aminosavelegy javítja a haj minőségét és restruktúrálja a hajszálakat.

  • fokozza a haj növekedését
  • erősíti a hajhagymákat
  • élénkíti a mikrokeringést
  • helyreállítja a fejbőr szerkezetét
  • gondoskodik a hajszálak újrastruktúrálásáról
  • megelőzi a hajhullást

Kezelt területek: A fejbőr felhámja és irha a hajhagymák közelében, mezoterápiával.
Kezelések száma: 6 kezelés 2-3 hetente, majd havi 1 fenntartó kezelés.

ÁRAK

Ár
1 alkalom/ampulla   63 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!