Alidya

Gyors és hatékony megoldás a kívánt alak eléréséhez –
az eredmény sima és egyenletes bőrfelszín!

Az Alidya az egyik legsikeresebb cellulitbontó eljárás, amely nemcsak felszíni megoldást nyújt a bőregyenetlenségek csökkentéséhez, a speciális és egyedülálló hatóanyag összetétel a probléma okára fókuszál, így az eredmény még látványosabb és hosszantartó lesz.

Mi az Alidya?

Az Alidya egy olyan speciális hatóanyag, amely a test problémás területein 4-6 mm mélységbe a bőr alá injektálva nyújt lokális segítséget a makacs cellulit lebontásához. Egyedülálló tulajdonsága, hogy egyszerre kezeli a kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat és a szöveti károsodást. Megköti a lerakódott méreganyagot, fokozza a szövetek nyirokkeringését, javítja a szöveti mátrixot és lúgosító, antioxidáns hatással is bír.

Az Alidya előnyei:

  • korrigálhatjuk a bőrfelszíni elváltozásokat
  • csökkenthetjük a látható gödröcskéket
  • javíthatjuk a bőr állapotát
  • gyors eljárás és minimális kellemetlenséggel jár
  • hosszútávú eredményt érhetünk el

Milyen esetben ajánljuk a kezelést?

A cellulit, más néven narancsbőr kialakulásának számos oka lehet, mint az egészségtelen táplálkozás, kevés folyadékbevitel, stressz, de a háttérben akár genetikai és hormonális okok is állhatnak. Bármi is legyen az ok, a sokak számára kellemetlenséget okozó bőregyenetlenségek ellen bárki igénybe veheti az Alidya kezelést.

Hány kezelés szükséges?

Az eljárást kúra-szerűen alkalmazzuk, a kezelések száma azonban egyéntől és a cellulit mértékétől függően eltérő lehet. Már 6 alkalom is elegendő lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Amennyiben a háttérben genetikai és hormonális okok is állnak, amelyeket nem lehet megszüntetni, a cellulit újra kialakulhat. Ebben az esetben a kúra befejezését követően 30 nap elteltével javasolt egy fenntartó kezelés. A kezelési kúra évenként ismételhető.

ÁRAK:

Ár
1 ampulla   23 100 Ft
6 alkalmas kúra
(1 ampulla/alkalom esetén)
  115 500 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!