Duo Hydrogen kezelés

A bőrsejtek fiatalítása, szabad gyökök eltávolítása, antioxidáns hatású terápia, a bőr hidratálása és táplálása, finom hámlasztás, a pórusok mélytisztítása, és LED-fényes terápia – ez a Duo Hydrogen géppel végzett kezelés, amelyet többféle verzióban is igénybe vehet, a bőr igényei és állapota szerint.

Miért is olyan különleges a hidrogénvizes terápia?

A hidrogénes víz molekulamérete sokkal kisebb a normál vízmolekuláknál, még a hajszál átmérőjénél is apróbb, így képes bejutni a pórusokba. Nem csak az elhalt hámsejtek tudja onnan eltávolítani, hanem a bőr mélyebb hidratálásában is részt vesz. A tisztítás során a pórusokban és a bőrben lévő szennyezőanyagok, finom por, sőt még a szabad gyökök eltávolítása is megtörténik. Az egymással reakcióba lépő szabad gyökök és hidrogénes víz, melyben a hidrogén mintegy antioxidánsként viselkedik, képes megelőzni a bőr öregedését (hiszen tudjuk, hogy a szabad gyökök milyen mértékben károsítanak), és fokozódik a bőr kollagéntermelése.

A kezelés menete

A teljes körű opcióban a terapeuta finom, gyors hámlasztást végez, a bőr szükséglete szerint választott AHA vagy BHA savas oldattal, amit egy vákuumos kezelőfejjel maradéktalanul eltávolít a bőrről.
A követező lépésben történik meg a gép szívét és lelkét jelentő, két technológiát ötvöző kezelés: az egyik a hidrogénvizes terápia, a másik az ózonos kezelés a vákuumos kezelőfejjel.
Az ózon miben segít? A fertőtlenítésben, a szőrtüszőkben megbúvó aknét okozó baktériumok kiirtásában – irritáció nélkül.

Akár a hidrogénes, akár az ózonos vízzel kezel a terapeuta, a vákuumos fej tisztítja, mossa ki a bőrben megbúvó szennyező részecskéket, ráadásul a vákuum hatására élénkítheti a vérkeringést is. Emiatt fokozódik a kapillárisokból a tápanyagok bőrszövetbe jutása. Valódi gyógyír a szennyezett levegőjű városokban élőknek!

Ezután ismét a vákuumos fejjel dolgozzuk át a bőrt, de most tápláló és nyugtató anyagok keverékével hidratáljuk a szöveteket, mely után a bőrterapeuta kellemes kézi masszázst végez.

Legvégül rövid „fényfürdőzés” következik a LED lámpa alatt, amelynek színét aszerint választjuk, hogy milyen problémával küzd az Ön bőre.

A záráshoz különleges termék kerül a bőrre: a GlowBiotics probiotikus készítmények(link?) közül az Anti-Pollution Treatment szérum egyedi hálószerű bevonatot alakít ki a bőrön, hogy a tiszta pórusokba ne juthassanak be ismét a szennyező anyagok, a szérumban lévő probiotikumok a bőr egészségét óvják, a feszesítő komplex pedig tónusosabbá teszi a szöveteket. Ezután természetesen nem maradhat ki a fényvédő, hiszen a bőr öregedésének két legnagyobb oka a szabad gyökök és az ultraibolya sugárzás.

  • fokozhatja a bőr kollagéntermelését
  • felveszi a harcot a szabad gyökökkel
  • eltávolítja a keratint és a felesleges faggyút
  • gyulladáscsökkentő
  • növeli a bőr nedvességtartalmát
  • védi a bőrt
  • segít a bőr regenerációjában
  • javítja a bőr tónusát és textúráját, finomít
  • tisztává teszi a fejbőrt
  • A hidrogénvizes kezelés remekül felkészíti a bőrt az utána végzett más kezelési kúrákra azáltal, hogy teljesen tisztára „varázsolja”, még a pórusokban megbúvó legkisebb szennyeződésektől is megszabadít. Ezért kifejezetten ajánljuk, ha szeretne például egy mikrotűs rádiófrekvenciás kúrára(link), peeling kúrára(link), lézeres kúrára(link) stb. tökéletesen felkészített bőrrel érkezni, mert a kúra eredményei hatásosabbak lesznek. Annak függvényében, hogy mennyire érzékeny az Ön bőre és milyen kezelésre érkezik illetve mennyi idő telik el a hidrogénvizes kezelés és a következő beavatkozás között, a terapeuta ajánlhatja a sav nélküli tisztítást is.

    Ha Ön problémás fejbőrrel küzd, a bőrre lerakódott szennyezéseket és a szőrtüszőkben rejlő szabad gyököket a hidrogénvizes vákuumos átmosással tudjuk eltávolítani.

DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAV NÉLKÜL ARC / CLEANING FACE WITHOUT ACID BEFORE TREATM
17 500 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAV NÉLKÜL ARC+NY+D / CLEANING FACE+N+D WO. ACID BEFORE TREA
23 000 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAVVAL ARC / CLEANING FACE WITH ACID BEFORE TREA
19 000 FT
DUO HYDROGEN TISZTÍTÁS MÁS KEZELÉS ELŐTT SAVVAL ARC+NY+D / CLEANING FACE+NECK+DECO WITH ACID
25 000 FT
DUO HYDROGEN HIDROGÉNVIZES TISZTÍTÁS FEJBŐR / DUO HYDROGEN FULL SCALP TREATMENT
16 000 FT
DUO HYDROGEN TELJES KEZELÉS ARC / DUO HYDROGEN FULL FACE TREATMENT
45 000 FT
DUO HYDROGEN TELJES KEZELÉS ARC, NYAK, DEKO / DUO HYDROGEN FULL FACE+NECK+DECOLLETAGE
60 000 FT

ÁRAK

Ár
Duo Hydrogen tisztítás más kezelés előtt sav nélkül ARC   20 200 Ft
Duo Hydrogen tisztítás más kezelés előtt sav nélkül ARC, NYAKA, DEKOLTÁZS 26 600 Ft
Duo Hydrogen tisztítás más kezelés előtt savval ARC 22 000 Ft
Duo Hydrogen tisztítás más kezelés előtt savval ARC, NYAK, DEKOLTÁZS 28 900 Ft
Duo Hydrogen hidrogénvizes tisztítás FEJBŐR 18 500 Ft
Duo Hydrogen teljes kezelés ARC 52 000 Ft
Duo Hydrogen teljes kezelés ARC, NYAK, DEKOLTÁZS 69 300 Ft
Duo Hydrogen 4 alkalmas kúra kedvezménnyel 156 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!