Yvoire hialuronsavas töltés

Feltöltés magasfokon – tartós volumenizálás és esztétikai arcformázás természetesen!

Az LG Yvoire hialuronsav alapú töltőanyaggal késleltethetjük az öregedés folyamatát: a csökkenő hialuronsav mennyiség pótlásával helyreállítjuk a bőr volumenét és mérsékeljük a ráncok mélységét. Volumenizáló hatásának köszönhetően pedig nemcsak ajkainkat formálhatjuk kívánságunk szerint, de műtét nélkül korrigálhatjuk akár orrunk, állunk formáját is. Csak választanunk kell!

Kinek ajánljuk a kezelést?

Az LG Yvoire hialuronsavas töltés bárkinek javasolt, ha a bőr megereszkedett és veszített rugalmasságából, ha az idősödés jeleit mutatja. Abban az esetben is hatékony megoldást jelent, ha nem vagyunk elégedettek orrunk, vagy állunk ívével és azt műtét nélkül szeretnénk korrigálni.

Bőrünk állapotától és a problémától függően három típusú töltőanyaggal történik a kezelés, amelyek alkalmasak a homlok, az orr, az ajak és az áll kezelésére.

  • A CLASSIC kisméretű molekulákat tartalmazó töltőanyag, amely a bőrfelszíni ráncok töltésére alkalmas és az érzékeny bőrűeknek is ajánlott.
  • A VOLUME közepes méretű hialuronsav molekulái hatékonyan korrigálják a mély ráncokat és visszaadják az arc elveszített volumenét.
  • A CONTOUR 3D-s részecskéket alkalmazó új technológia, a kis- és nagyméretű hialuronsav molekulák kombinációjával hatékonyan definiálja az arckontúrokat és lehetővé teszi a műtét nélküli esztétikai arcformázást.

Miért jó választás a hialuronsav?

A hialuronsav a szervezetünk természetes összetevője, amely vízmegkötő szerepet tölt be és fontos szerepet játszik a bőr egészségének és vitalitásának megőrzésében. Idővel a mennyisége csökken, amely bőrünk megereszkedéséhez és a ráncok kialakulásához vezet. A hialuronsav alapú töltőanyag vízmegkötő képességének köszönhetően rugalmasan és fiatalon tartja a bőrünket. A hialuronsav molekulák magukhoz láncolják a vizet, ezáltal csökkentik a mélyebb és a felszíni ráncokat. Az Yvoire töltőanyag emellett kivételes volumenizáló tulajdonsággal bír és tartós megoldást jelent az esztétikai problémákra.
A töltéshez csak teljesen természetes, bőrbarát anyagot használunk, megelőzve a szövődményeket!

Hogyan zajlik egy kezelés?

  • Az Yvoire hialuronsavas töltés egyszerű és gyors eljárás, amely minimális fájdalommal és kellemetlenséggel jár.
  • Első lépésként a kezelendő felületet lefertőtlenítjük és helyi érzéstelenítő krémet viszünk fel a bőrfelületre.
  • Ezután a töltőanyagot több ponton a bőrbe injektáljuk, amelynek hatása – akár lifting, akár volemnövelő célú – akár azonnal a kezelés után látható.

Hány kezelés szükséges?

Az eredmény már egy kezelés után látható, hatása pedig 9-12 hónapig kitart. A töltés után szakorvossal szükséges konzultálni, hogy szükséges-e további töltés.

Szeretnéd visszanyerni bőröd feszességét, vagy műtét nélküli esztétikai arcformázáson vennél részt?

ÁRAK

Ár
Hialurontöltés
Yvoire Classic (1 ml)
  98 000 Ft
Hialurontöltés
Yvoire Volume (1 ml)
  118 000 Ft
Hialurontöltés
Yvoire Contour (1 ml)
  139 000 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!