Dermaroller szemkörnyéken

A rendkívül érzékeny szemkörnyéki terület kezelésére egy egyedi, parányi mikrotűkkel rendelkező dermarollert fejlesztettek ki, amely egészséges és természetes módon újítja meg a bőrt. Viszlát karikás, táskás szem és szarkalábak – hello üde és fiatalos bőr!

Az idő múlása és a folyamatos UV-sugárzás által egyre jobban igénybe vett szemkörnyéki bőrt bátran kezelhetjük ezzel a kisméretű kezelőfejjel rendelkező dermarollerrel. A mélyen fekvő irharéteg sejtjeit nehéz táplálni. A felhám elszarusodó sejtjei jelentik a legfőbb akadályt, könnyen elnyelik a felvitt krémet, majd a természetes hámlásuk során eltávolítják a felszínről.  Ennek az akadálynak a legyőzésére született meg a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrére kifejlesztett minidermaroller.

A még nagyobb hatékonyság érdekében pedig a növekedési faktorokból, növényi őssejtekből és biopeptidekből álló Genosys EyeCell szemkörnyékápoló rendszerrel kombináljuk a kezelést, hogy a mikrotűk ennek speciális hatóanyagit is a bőrbe juttassák.

Milyen hatással van a szemkörnyékre a dermaroller?

  • Megkönnyíti az olyan sejtépítő hatóanyagok bőrbe jutását, amelyeknek köszönhetően a szemkörnyék bőre visszanyeri egészségét.
  • Stimulálja a kollagén termelődést, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat.
  • A sejtépítő kezelés hatására a kötőszöveti rostok rendeződnek, az állomány tömörödik, amelynek köszönhetően láthatóan enyhülnek a ráncok.

A dermaroller és a dermapen kezelés hatására

  • enyhülnek a ráncok
  • javul a kötőszövetek vérellátása
  • egyenletesebb lesz a bőrfelszín
  • összehúzódnak és enyhülnek a hegek
  • a bőr üdévé és feszesebbé válik

Tudtad, hogy Jennifer Aniston is dermarollerrel szépül, de Angelina Jolie, vagy exférje Brad Pitt is a mikrotűs kezelésekre esküszik? Ha érdekel, hogy szépülnek a sztárok, kattints.

Milyen hatással van a szemkörnyékre a dermaroller?

Megkönnyíti az olyan sejtépítő hatóanyagok bőrbe jutását, amelyeknek köszönhetően a szemkörnyék bőre visszanyeri egészségét. Stimulálja a kollagén termelődést, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat.

A sejtépítő kezelés hatására a kötőszöveti rostok rendeződnek, az állomány tömörödik, amelynek köszönhetően láthatóan enyhülnek a ráncok.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést érzéstelenítés előzi meg, majd felvisszük a hatóanyagot a bőrre. A dermaroller segítségével a hatóanyagot a bőrbe hengerezzük, amely eljut egészen a hámréteg élő sejtjeihez. A beavatkozás minimális kellemetlenséggel, nagyon enyhe kis szurkáló érzettel jár. A kezelést követően a bőrön enyhe kipirosodás jelentkezhet.

TIPP: Ha szeretnénk a dermaroller hatását sokáig megőrizni, ne hanyagoljuk el a szemkörnyék bőrének védelmét, használjuk rendszeresen fényvédőt az érzékeny bőrfelületen.

Hány kezelés szükséges?

A kúra jellegű dermaroller kezelés 12 alkalomból áll, a hatékony eredményért az igénybevétele hetente két alkalommal javasolt.

ÁRAK

Ár
Dermaroller szem
6 alkalmas kúra kedvezménnyel
  85 500 Ft

Szabadulj meg a szemed alatti karikáktól és a szarkalábaktól!
Jelentkezz konzultációnkra online,
vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!