FTC-Felszívódó szálas kontúrozás

Az FTC (Fine Thread Contouring) szálbehúzás biológiailag lebomló szálak alkalmazásával javítja az arc kontúrját és a szövetek tónusát. Természetes, látványos és hosszú távú végeredményt biztosít. Előnye, hogy nem csak az arc, hanem a test számos más területén is alkalmazható a bőr korrigálására.

HAVI AJÁNLATUNK
Fiatalodj természetesen, műtét nélkül és nyerd vissza bőröd feszességét szálbehúzással, most 15% kedvezménnyel!
Az ajánlat 2024. július 31-ig érvényes!

Az FTC eljárás lényege, hogy különféle hosszúságú és kialakítású, sebészek által is használt felszívódó szálakat helyeznek el a bőrben az orvosok, a megfelelő mélységben. A behelyezett szálak javítják a tónust, megemelik a megereszkedett bőrt és feszesítik a kontúrokat.

Az eljárás egyik nagy előnye, hogy a szálak felszívódása, valamint a behelyezés hatására a szervezet önregenerációs folyamata is beindul, ezáltal javul a szövetek mikrokeringése és hosszú távon fokozódik a kollagéntermelés.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Az FTC természetes megoldást kínál a bőrfiatalítás területén, így kiváló választás mindazok  számára, akik ódzkodnak az altatástól, plasztikai műtétektől. Megelőzésre, és a már kialakult problémára is egyaránt alkalmazható! Legtöbb páciensünk a 30 és 50 év közötti korosztályból érkezik. Remekül kombinálható ránctalanító kezelésekkel, lézeres fiatalítással (Co2), hialuronsavas töltéssel és Profhilo hialuronsavas kezeléssel

A feleszívódó szálakkal végzett arclifting az egyik legnépszerűbb kezelés, nem véletlenül!

    • A MONO és SCREW szálak hatására a kisebb szarkalábak, orr és száj körüli redők kisimulnak, a bőrfelület egyenletesebbé válik
    • A COG szálak megemelik a bőrt, tehát tökéletes a megereszkedett bőr kontúrozására

Te tudod, hogy ezek közül melyik, vagy ezek milyen kombinációja az, amivel a kívánt hatást elérheted? Jelentkezz konzultációra, és orvosaink személyre szabott javaslatot tesznek neked!

Hogyan zajlik a szálbehúzás?

A szálbehúzás során tű segítségével biológiailag lebomló, steril szálakat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe. A folyamat a kezelendő felület érzéstelenítésével kezdődik, ezt követi a szálak behelyezése. Egyszerű eljárás, minimális kellemetlenséggel és gyors gyógyulási idővel. Egyéntől függően és fenntartó kezeléssel a hatása akár 2 évig is érezhető.

Fontos! A szálazás során használt szálak anyaga biológiai úton lebomlik és teljes mértékben kompatibilis szervezetünkkel, nem okoz semmilyen kellemetlen reakciót. Mellékhatásként átmeneti duzzanat vagy véraláfutás jelentkezhet.

Teljes felszívódásához, lebomlásához több hónap szükséges, és a hatás a szálak bomlása után is folytatódik. A kezelést minden esetben az eljárást nemzetközi szaktekintélyek által képzett, gyakorlott szakorvosaink végzik.

További részletekért olvasd el páciensünk beszámolóját blogunkon!

Ismert vendégeink a kezelésről

“A lebomló szálak behúzása a legjobb választás számomra, mert hatékonyan és biztonságosan feszesíti arcbőrömet. Nem kell félnem a műtéttől vagy a mellékhatásoktól, csak élvezem a hosszan tartó, természetes eredményt. A Royal Clinics orvosainak profizmusa pedig mindig lenyűgöz.”
– Keleti Andrea

“Nagyon gyorsan dolgozott Hatvani doktornő, úgyhogy mire észbe kaptam, kész is voltunk. Egy pár napig érzékeny volt az arcom, de csak nagyon enyhén. Fiatalabbnak nem látszódom, de nem is ez volt a cél. Én úgy látom, hogy üdébb és határozottan szebb a bőröm tónusa. A vonásaimat nem változtatta meg, ahogyan ezt a doktornő meg is ígérte. Hiszen ez egy szelíd módszer. Sokszor kapok olyan visszajelzést, hogy rajtam nem fog az idő. Ez nem igaz természetesen. Csak én is kifogok rajta és úgy tűnik sikerül természetesen.”
– Farkasházi Réka

Most 15% kedvezménnyel foglalható!

ÁRAK

 

Ár
FTC COG spirál fogazott szálbehúzás (db) – COG spiral thread per piece  29 990 Ft kedvezményes ár: 25 415 Ft 
FTC sima vagy csavart szál behúzás (db) – FTC plain and screw threads per piece   4 800 Ft kedvezményes ár: 4 080 Ft  

Az alkalmazott szálak száma a kezelendő területtől és az egyéni adottságoktól függ. COG szálak esetén a minimum 4 db, sima vagy csavart szálak esetén pedig 20 db.

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!