Toka kezelés

Zsírbontás és bőrfeszesítés hatékonyan

Az áll alatti zsírlerakódás nők és férfiak számára egyaránt okozhat kellemetlenséget és keserítheti meg az életüket. De van hatékony megoldás, méghozzá műtéti beavatkozás nélkül! A toka méretétől függően több kezeléstípust is tudunk javasolni, melyekkel – vagy melyek kombinációjával – hatékonyan csökkenthetjük a felhalmozódott zsírréteget és emelhetjük, valamint feszesíthetjük a megereszkedett bőrt, hogy bárki visszanyerhesse kontúrjait és arcformáját!

Milyen eljárásokkal kezelhetjük a tokát?

Aqualyx

A nagyobb zsírmennyiség csökkentésére Aqualyx kúrát javaslunk, amely lokálisan bontja a zsírt, segít megszabadulni a tokától, az arc alsó része pedig ennek hatására kontúrosabbá válik.

Az Aqualyx kúra kényelmesen beilleszthető a mindennapokba, mert a kezelésekre 21-24 naponta kerül sor. Két kezelés között a bőrnek elég idő áll rendelkezésére, hogy kövesse a zsírszövet csökkenésének ütemét, emiatt várhatóan kisebb mértékű lesz a bőrmegereszkedés.

A hatóanyagot néhány ponton át juttatjuk be a kezelendő területen, amely a hozzáadott lidocain érzéstelenítőnek köszönhetően minimális kellemetlenséggel jár. A teljes beavatkozás mindössze 20-30 percet vesz igénybe.

A kúra időtartama
Kúraként ajánljuk, a kívánt eredmény eléréséhez jellemzően 3-6 alkalomra van szükség. A kezelések 21-24 naponta követik egymást.

Cellbooster Shape

A kisebb mértékű zsírlerakódás esetén a Cellbooster Shape kezelést javasoljuk, amely L-Carnitine tartalmának köszönhetően fokozza az anyagcserét, normalizálja az anyagcserefolyamatokat, javítja a mikrokeringést, ezáltal pedig csökkenti a helyi zsírdepót.

A komplexet a problémás terület néhány pontján injekcióval juttatjuk a bőrbe, ahol a stabilizált formula a lassú hatóanyag felszabadulásnak köszönhetően hosszantartó hatást biztosít.

A kúra időtartama
A Cellbooster Shape kúra-szerűen alkalmazható, legalább 3 kezelés szükséges 2-3 hetente a kívánt hatás elérése érdekében.

Nucleofill Body

Harmadik megoldás a Nucleofill Body, ami nem csak a helyi zsírlerakódás megszüntetésére, hanem a bőr feszesítésére is nagyszerűen alkalmazható. A szövetekbe juttatva lokálisan fejti ki a hatását, mely során a többféle hatóanyag együttesen a bőrhibák javulását eredményezi, emellett a polinukleotid gélben található növényi őssejtek stimulálják a bőr regenerációját. A bőr a kezelés hatására érezhetően simábbá és feszesebbé válik.

A kúra időtartama
A Nucleofill Body kezelést 15 naponként javasolt végezni, összesen 3-4 alkalommal.

A megereszkedett bőr korrigálása FTC szálbehúzással

Az Aqualyx és a Cellbooster Shape kezelés után is előfordulhat a bőr megereszkedése, ha a zsírdepó csökkentése után nem tud teljes mértékben a csökkenéshez idomulni és visszahúzódni. Orvosaink a megereszkedés korrigálására ezért az eljárások FTC finomszálas kontúrozással történő kombinációját javasolhatják, egyéntől és bőrállapottól függően.

A szálak amellett, hogy kollagénindukciós vagy emelő hatásuknak köszönhetően feszesítik a bőrt, minimális zsírbontó hatással is bírnak, így a maradék zsírt is segítenek eltávolítani a kezelt területről.

    • Többnyire a sima MONO és csavart SCREW szálakat alkalmazzuk, amelyek stimulálják a kollagén termelődést és támasztják a szövetet
    • Nagyobb mértékű megereszkedés esetén pedig a fogazott COG szálakkal emeljük meg a bőrt

A toka kezelését minden esetben konzultáció előzi meg, mely során orvosaink személyre szabott kezelési tervet állítanak fel számodra, egyéni árajánlattal!

ÁRAK:

 

Ár
Aqualyx 4 alkalmas kúra kedvezménnyel 226 800 Ft
Cellbooster Shape 1 alkalom/ampulla   63 000 Ft
Nucleofill Body 1 alkalom/ampulla   94 000 Ft
FTC sima vagy csavart szál behúzás/db     4 800 Ft
FTC COG spirál fogazott szálbehúzás/db   29 900 Ft

A kezeléseket végző orvosaink

Dr. Ekaterine Paschali, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, esztétikai eljárások oktatóorvos

Dr. Mészáros Anikó, belgyógyász és háziorvostan szakorvos, esztétikai eljárások oktatóorvos

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

    Hívj bennünket bizalommal!