Genosys SnowCell

Ragyogó és egységes, fiatalos bőr, pigmentáció nélkül – az ÚJ Genosys SnowCell eljárással!

Egyenetlen a bőröd tónusa? Hiperpigmentációval küzdesz? Idősödés jeleit tapasztalod? Az innovatív pigmentációkezelő és fiatalító Genosys SnowCell megoldást nyújt számodra. Ez az innovatív, biztonságos és akár nyáron is alkalmazható kezelésrendszer peelinggel ötvözve frissíti a bőrfelszínt és egységesíti a bőr tónusát, halványítja a pigmentációt, gyorsítja a bőrsejtek cserélődését és támogatja a kollagén termelődését.

A Genosys SnowCell újdonsága és hatékonysága abban rejlik, hogy gátolja a melanin termelődését, amely a bőrön megjelenő sötét foltokért és szeplőkért felel. Sőt! Másik nagy előnye, hogy kíméletesen hámlasztja a bőrfelszínt, így fényvédelemmel együtt egész évben, nyáron is biztonsággal alkalmazható. A melanintermelés korlátozásán kívül egyenletes bőrtextúrát eredményez, stimulálja a kollagéntermelődést, felgyorsítja a sejtek cserélődésének ütemét C-vitaminnal, tejsavval, kojiksavval, fermentált ginzenggel és többféle peptiddel kezeli a bőrt. Hatékonyan csökkenti a gyulladásokat és antioxidánsokkal védi a bőrt.

Mik a kezelés előnyei?

  • csökkenti a meglévő hiperpigmentációt
  • megakadályozza a pigmentanyagok lerakódását a bőr felső rétegében
  • meggátolja a melanin termelődését, így megelőzi az újabb foltok megjelenését
  • fiatalít
  • stimulálja a kollagén termelődését
  • biztonságosan hámlasztja a felszíni hámsejteket
  • frissíti a bőrfelszínt és egységesíti a bőr tónusát
  • kezeli a szeplőket, öregségi foltokat, gyulladás utáni hiperpigmentációt is

Kinek ajánljuk?

Az új innovatív Genosys SnowCell eljárás tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnék csökkenteni a hiperpigmentációt, helyreállítani a bőr egészségét, egyenletesebb bőrtónusra vágynak vagy egyszerűen csak fiatalítanák és megújítanák a bőrüket. Kifejezetten ajánlott pigmentált bőrre, de bármely bőrtípus és korosztály számára kiválóan alkalmazható.

Hogyan történik egy kezelés és mennyi időt vesz igénybe?

A kezelést megelőzően összekeverjük a por állagú hatóanyagokat az aktivátorral. Ezt visszük fel az alaposan megtisztított arcbőrre. Az oldatot 10 percig a páciens bőrén hagyjuk, majd egy világosító regeneratív oldatot viszünk fel a bőrre. Ezután egy peptides gélmaszkot helyezünk a bőrre. A kezelés egyben relaxációs élményt is nyújt, miközben szakértő kezek dolgoznak azon, hogy visszaadják bőröd egészségét és természetes ragyogását. Kiegészíthető LED-lámpás kezeléssel is elérhető.
A kezelés időtartama kb. 60 perc.

Ha kíváncsi vagy a kezelés teljes menetére, kattints:

Hány alkalom szükséges és meddig fejti ki a hatását?

A kezelést kúrában javasolt alkalmazni, és hetente ismételhető. 4-7 kezelés javasolt, a bőr állapotától függően. A hatást hosszú ideig élvezhetjük, az elért látható eredmények megőrzésére pedig ajánlott specifikus termékkel ápolni otthon a bőrt, melynek kötelező eleme a fényvédelem.

Mire kell figyelni a kezelés előtt és mire számíthatok a kezelés után?

Kiemelten fontos, hogy a kezelések között megfelelően hidratáljuk a bőrt és gondoskodjunk a fényvédelemről.

Milyen esetekben nem ajánlott a kezelés?

A hatóanyagokra való esetleges allergia esetén nem ajánlott a kezelés.

A kezelést végző orvosok/kollégák

Dr. Nagy Ivett
Orvos

Sziráki Zsóka
Vezető asszisztens

Vida-Hegyi Andrea
Szakmai vezető

Zeőke Gabriella
Orvosi asszisztens

Darnai Kitti
Bőrterapeuta

ÁRAK

 

Ár
Egy alkalom listaár:   31 500 Ft
4 alkalmas bérlet (20% kedvezmény):   100 800 Ft
7 alkalmas bérlet (25% kedvezmény):   165 375 Ft

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!