Full Face kezelés

Fiatalos megjelenés műtét és lábadozás nélkül

Kezdj el egy arcfiatalító, bőrmegújító kezeléstervet még most és legyen tökéletes a bőröd a nyári szezon alatt! Válaszd a Nyári Full Face csomagunkat, amiről bővebb információt lejjebb találsz!

A Full Face egy napjainkban népszerű arcfiatalító és arcformázó komplex kezelés-sorozat összefoglaló neve, mely során több esztétikai eljárást kombinálunk a kívánt eredmény elérése érdekében. Igény szerint csökkenthetjük a ráncokat, pótolhatjuk a volument, formázhatjuk az arcot, az eredmény pedig fiatalos, rugalmas bőr és csodás tekintet!
Válaszd az egyik leghatékonyabb eljárást, szabadulj meg a ráncoktól, az idősödés jeleitől, a fáradt tekintettől most!

15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

Orvosaink a legkiválóbb szakértelemmel rendelkeznek

HIGH-TECH
MINŐSÉG

Kizárólag a legjobb minőségű hatóanyagokkal dolgozunk

AKÁR INGYENES KONZULTÁCIÓ*

Az orvosi konzultáció díját beleszámítjuk a kezelés árába

SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSI TERV

Fiatalabb külső műtéti beavatkozás nélkül, személyre szabva

A Royal Clinics-nél hiszünk abban, hogy az arcfiatalítás terén hosszú távon, bőrminőség-javító kezelésekkel, a saját kollagéntermelés támogatásával, a szöveteket erősítő és ránctalanító technikákkal kombinálva érhetünk el látványos, természetes hatású és tartós eredményeket, műtéti beavatkozás nélkül. Mindig teljes mértékben személyre szabott kezelésről van szó, mindenki az igényeinek és céljának megfelelően szépül nálunk!

A Full Face eljárás több kezeléstípust is magába foglal, de leggyakrabban a bőrminőségjavító eljárások, a hialuronsavas töltés, és akár az injekciós ránckezelés kombinációját javasoljuk, minden esetben a páciens egyéni adottságaira szabva.

Leggyakrabban alkalmazott kezelések a Full Face során

Bőrminőségjavító kezelések

Sok esetben megfelelő indítás a bőrminőség-javítás és kollagénindukció. Első lépésként érdemes megfelelő alapot biztosítani a bőrünknek, majd utána folytatni a további kezelésekkel, így sokkal harmonikusabb, tartósabb, természetesebb és optikailag is sokkal szebb hatást érhetünk el. Bőrminőségjavító kezelés lehet például:

  • a polinukleotid alapú, biorestruktúráló Nucleofill,
  • a hialuronsav alapú, vitaminokat és aminosavakat is biztosító Cellbooster,
  • és legmagasabb koncentrációjú hialuronsavat tartalmazó Profhilo.

Ha egyéb bőrproblémával is küzdesz, vagy bőrmegújítás és az anti-aging is cél, az alábbi két kezeléstípus kiválóan működhet a töltést megelőzően:

  • a mikrotűk, a rádiófrekvencia és a bőr mélyére jutó hatóanyagok erejét kombináló mikrotűs-rádiófrekvenciás kezelések,
  • és a bőr felszíni és mélyebb rétegeit is kezelő frakcionált CO2 lézeres kezelés.

Hialuronsavas töltés

A töltéshez természetes, csúcsminőségű, bőrbarát és szövetazonos hialuronsav alapú LG Yvoire töltőanyagot használunk, amire minőségi garanciát is vállalunk! Késleltethetjük vele az öregedés folyamatát, helyreállíthatjuk a bőr volumenét, mérsékelhetjük a ráncok mélységét, de formálhatjuk vele az ajkainkat, és műtét nélkül korrigálhatjuk akár orrunk, állunk formáját is. Bőrünk állapotától és a problémától függően három típusú töltőanyaggal történik a kezelés:

  • A CLASSIC alkalmas az ajkak töltésére, formázására és a bőrfelszíni ráncok csökkentésére
  • A VOLUME korrigálja a mély ráncokat és visszaadja az arc elveszített volumenét
  • A CONTOUR hatékonyan definiálja az arckontúrokat és lehetővé teszi a műtét nélküli esztétikai arcformázást.

Injekciós ránckezelés

Ránctalanítás felsőfokon! A teljes Full Face eredmény eléréséhez a leggyakrabban injekciós ránckezeléssel kombináljuk a fent írtakat, hiszen a homlok ráncait ezzel tudjuk látványosan eltüntetni.

Mely területeket fed le a Full Face eljárás töltés része?

  • formázhatjuk vele a járomívet és az állkapocsívet
  • csúcsosíthatjuk az állat
  • az orrot a kívánt formára módosíthatjuk,
  • tölthetjük vele a beesett halántékot,
  • pótolhatjuk az idősödéssel elvesztett volument,
  • és természetesen az ajkakat is formázhatjuk.

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI KONZULTÁCIÓRA!

Az orvosi konzultáció ára: 26.500 Ft, melyet beszámolunk az első alkalommal, ha igénybe veszed az orvosaink által ajánlott kezeléseket.

Meddig tart a kezelés hatása?

Mivel a Full Face egy komplex kezelés-sorozat, hosszabb távú, progresszív, gondosan megtervezett folyamatról van szó. A bőrminőség-javító kezelések segítségével egészségesebb, hidratáltabb, üdébb szöveteket a töltés és a további bőrfiatalító eljárások alkalmazásával formázzuk. A ráncfeltöltés hatása függ az egyéni adottságoktól, azonban a felszívódás után azonnal megismételhető a kezelés.

Konzultáció a kezelés előtt

Minden esetben konzultáció előzi meg a Full Face kezelést, mely során orvosunk felméri a bőr állapotát és a kitűzött célt, majd egyéni, személyre szabott kezelési tervet dolgoz ki számodra, amely tartalmazza azt, hogy milyen kezelésekkel, hány lépésben érhető el a kívánt eredmény. A végső árképzés alapját ez az ajánlat képezi.

Nyári Full Face csomag

Összeállítottunk egy nyári Full Face csomagot azok számára, akik tökéletes bőrrel indulnának el a nyaralásra! Olyan bőrmegújító, anti-aging és arcfiatalító kezeléseket kombinálunk, amelyek a nyári hőségben és erős UV-sugárzás idején (természetesen szigorúan fényvédő használata mellett) is biztonsággal alkalmazhatók! Az eljárásokkal visszanyerheted bőröd rugalmasságát és feszességét, csökkentheted a ráncokat, az eredmény pedig hidratált, ragyogó és fiatalos bőr.

A csomag az alábbi kezeléseket tartalmazza:
• Injekciós ránckezelés 3 régióban
• Cellbooster bőrmegújító kezelés 3 alkalommal
• Yvoire hialuronsavas töltés 1 ml

A csomag ára: 443 500 Ft

SZERETNÉK BEJELENTKEZNI KONZULTÁCIÓRA!

*Az orvosi konzultáció ára: 26.500 Ft. Amennyiben mellettünk döntesz és két héten belül jelzed felénk, hogy szeretnél időpontot foglalni a kezelésekre, a konzultáció árát beszámítjuk.

A kezeléseket végző orvosunk

Dr. Mészáros Anikó, belgyógyász és háziorvostan szakorvos, esztétikai eljárások oktatóorvos

Minőségi garancia

A Royal Clinics Orvos-esztétikai Központban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vendégeink csakis a legjobb minőséget kapják mindenből. Éppen ezért csakis eredeti, prémium anyagokkal dolgozunk, aminek minőségéért garanciát is vállalunk. Amennyiben nem lennél elégedett a kezelés során alkalmazott töltőanyaggal/hatóanyaggal és az eredménnyel, kérjük, jelezd nekünk!

Full Face eljárás választható kezelések

Bőrminőség-javító kezelések
Nucleofill
Cellbooster
Profhilo
Bőrmegújító kezelések
Mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés
Frakcionált CO2 lézeres arckezelés
Töltés
Yvoire hialuronsavas töltés
Ajakfeltöltés Yvoire hialuronsavas töltőanyaggal
Kiegészítő lehetőségek
Injekciós ránckezelés

ÁRAK:

A kezelési terv felállítása után személyre szabott árakat biztosítunk pácienseink számára.

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!