Frakcionált Co2 lézeres kezelés

Modern lézeres arcfiatalító kezelés, amely a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását. Próbálj ki egy sokoldalú és korszerű eljárást, amely vetekszik az ablatív – vagyis a kezelt bőrfelület felső rétegét teljes egészében érintő – kezelésekkel, de sokkal rövidebb a gyógyulási idővel és mellékhatással jár!

Számtalan kibocsátott mikro-lézernyaláb segítségével állítja vissza eredeti formájába a bőr mindkét rétegét, vagyis az epidermiszt és a dermiszt is.

Milyen esetekben alkalmazható?

 • bőrfiatalítás
 • bőr felületének megújítása
 • finom ráncok eltüntetése
 • mélyebb ráncok enyhítése
 • aknés hegek kezelése
 • időskori pigmentáció
 • hiperpigmentáció
 • napkárosodás korrigálása
 • striák ellen

Hogyan zajlik egy kezelés?

Berendezésünk tulajdonképp egy lézer és egy szkenner ötvözete. A frakcionális lézerkezelés eljárás során a lézerfényt célzottan, a bőr kiválasztott területeire irányítjuk csak (úgy képzeljük el, mintha egy igen apró négyzethálót fektetnénk a bőrre, és kizárólag a vonalak metszéspontjaiban lézereznénk a szöveteket). Ezzel az eljárással csak egyes bőrzónákat kezelünk, a bőr többi része érintetlen marad. Ez miért jó? Azért, mert az érintetlen bőrrészek segítségével a gyógyulási idő szignifikánsan lecsökken a hagyományos teljes lézeres kezeléshez hasonlítva.

Hány kezelés szükséges?

Az abszolút hatás érdekében érdemes ismételni a kezelést, kb. 4 hetes időközönként. A kezelések száma 1-5 alkalom lehet, egyéntől függően.

Fontos:

Lézeres kezeléseinket csak szezonálisan, jellemzően ősztől a nyári időszak kezdetéig tudjátok igénybe venni a legjobb eredmények és a bőr állapotának megőrzése érdekében. Ha szeretnél bővebben olvasni a témáról, olvasd el blogcikkünket!

Ismert vendégeink ajánlása

„Szülés után nagyon sok csík jelentkezett a bőrömön, ami nagyon zavart és szerettem volna tőlük megszabadulni. A Royal Clinics orvosai javasolták számomra a frakcionált CO2 lézeres kezelést, ami az egyik leghatékonyabb eljárás a stria kezelésére. Nem gondolkodtam sokáig, belevágtam egy kúrába, aminek a végére teljesen eltűntek a csíkok. Aki hasonló problémával küzd, annak csak javasolni tudom!”
– Nyári Dia

ÁRAK

Ár
Frakcionált Co2 lézeres arckezelés, kúrakedvezmény nélkül, egy alkalomra   127 000 Ft 

A kezelést végző orvosaink

Dr. Ekaterine Paschali, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, esztétikai eljárások oktatóorvos

JELENTKEZZ BE MÉG MA
KEZELÉSRE!

Add meg a szükséges adatokat, kollégánk visszahív konzultációs időpont egyeztetésére. A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Hívj bennünket bizalommal!